Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Spolszczenie Dragon ball Online v.0.3

ScoTube

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

CP50h.png

Cześć, ostatnio zabrałem się za tworzenie spolszczenia v.0.3 i zastanawiam się co by tu spolszczyć i z czym macie problemy, napiszcie jakie zadania mają być spolszczone i potwory lub NPC.

Piszcie! ;)

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

spolszczyć eq questy i skille ;p to co nam się przydam,mi brakuje questów po pl ;p wiem jak robić ale krzaczki mnie wkurzają ;p to zacznij robić questy

Opublikowano

Questy robię ale te najtrudniejsze bo nie ma sensu robić tych "Zabij i przynieś" lub "idź i dojdź" przedmioty powoli spolszczam i skille.

Coś jeszcze potrzebne ?

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Questy robię ale te najtrudniejsze bo nie ma sensu robić tych "Zabij i przynieś" lub "idź i dojdź" przedmioty powoli spolszczam i skille.

Coś jeszcze potrzebne ?

no wiadomo potworki by sie przydały:)

Opublikowano

i wlasnie oto mi chodzi:) ja tylko questy spolszczone/zangielszczone chce a reszta moze byc tajwanska:D

Opublikowano

Spolszcz te wszystkie większe questy, te w których przenosimy się w czasie. Jest w nich bardzo dużo dialogów i nieraz ciężko zrozumieć o co chodzi.

Opublikowano

jak zrobisz v. 0.3 daj znac na pm jak mozesz, a tak to narazie mam zangielszczone :D ale tez lipne :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...